Workshop – Help, ik zit (straks) in de kascommissie!

calendar icon 17 april 2024 | 19:15 inloop & 19:30 start bijeenkomst

Ben jij dit jaar gevraagd om deel te nemen aan de kascommissie? Een belangrijke rol binnen de VvE, maar misschien roept het ook wel vragen op. Wat wordt er precies van je verwacht? En waar moet je op letten?

Geen zorgen! Het VvE Netwerk Rotterdam staat klaar om jou te helpen met onze workshop “Help, ik zit (straks) in de kascommissie!” op woensdag 17 april.

Ben je al ervaren in de kascommissie, maar wil je jouw kennis bijschaven of nieuwe collega’s snel up-to-date brengen? Ook dan ben je van harte welkom! We delen graag handige tips en trucs om jou en je nieuwe collega’s snel op snelheid te brengen.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze interactieve sessie nemen we je mee door de taken van de kascommissie, met focus op de Jaarrekening, de Financiële Positie en het Financieel Beheer. We bieden ook ondersteuning bij het opstellen van een plan van aanpak voor jullie kascommissiecontrole. Geen ingewikkelde lezingen; we laten je zien hoe dit alles van toepassing is op jouw kascommissiecontrole.

We maken de workshop zo praktisch mogelijk. Samen gaan we aan de slag met jaarrekeningen, exploitatieoverzichten, MJOP’s en onderhoudsreserves. Zo ben je helemaal voorbereid om met zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

Je eigen jaarrekening
Heb je specifieke vragen over jouw eigen VvE? Neem gerust je eigen jaarrekening mee! Uiteraard respecteren we jouw privacy en die van je buren, daarom vragen we je om deze geanonimiseerd mee te nemen, dus zonder persoonlijke gegevens of met weggestreepte persoonlijke gegevens.

Aanmelden
Klaar om jouw rol in de kascommissie met vertrouwen te vervullen? Schrijf je dan nu in voor deze workshop en samen gaan we aan het werk om ervoor te zorgen dat je hier helemaal klaar voor bent.

Om rekening te houden met de capaciteit van onze locatie, willen we jullie vragen om je aan te melden voor deze bijeenkomst via dit formulier.

Het programma
De inloop start om 19:15 uur en het programma begint om 19:30 uur in het Coachhuis aan de Wijnhaven 36 in Rotterdam. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, nabij metrostation Beurs en Blaak. Kom je met de auto? Dan kun je vlakbij terecht in de parkeergarage van The Red Apple (Wijnbrugstraat 22).