Expertmeeting: VvE-beheer is ook een vak

Geplaatst op 14 november 2023 | Laatste update 21 november 2023

Het VvE Netwerk Rotterdam heeft in het voorjaar een enquête uitgevoerd onder de deelnemers over de tevredenheid van vve-bestuurders met hun beheerder. De resultaten waren bedroevend. Een werkgroep van het Netwerk heeft zich vervolgens gebogen over de vraag hoe je een vve-beheerder selecteert, contracteert en beoordeelt. Daaruit is een nieuwe beoordelingssystematiek ontstaan.

Op 28 november organiseert het VvE Netwerk Rotterdam daarom een expertmeeting over deze materie. Een aantal in Rotterdam actieve vve-beheerders is uitgenodigd om hieraan deel te nemen. In een dialoog zullen we de standpunten over en weer delen, de nieuwe methodiek toetsen op bruikbaarheid en ons samen afvragen hoe we ervoor kunnen zorgen dat het beheer van meer dan 100.000 woningen in de ruim 13.000 Rotterdamse VvE’s beter kan worden uitgevoerd.

De expertmeeting vindt plaats op 28 november van 14.00 uur tot 16.30 uur in het Coachhuis, Wijnhaven 36 in Rotterdam. Om deel te nemen aan deze meeting, is het nodig om je aan te melden. Stuur daarvoor een e-mail naar info@vvenetwerkrotterdam.nl.

Expertmeeting: Woningbeheer is ook een vak

Datum en tijdstip: 28-11-2023 van 14.00 tot 16.30 uur

Locatie: Coachhuis, Wijnhaven 36 in Rotterdam Aanmelden: via info@vvenetwerkrotterdam.nl

Vragen, tips en aanvullingen