Informatiebijeenkomst VvE en Corporatie

Geplaatst op 22 juni 2023 | Laatste update 22 juni 2023

Ben je lid van een VvE waarin een corporatie veel woningen verhuurt? Dan heb je misschien te maken met specifieke uitdagingen en kansen op het gebied van beheer, onderhoud en verduurzaming. Hoe ga je om met de rol en invloed van de corporatie binnen je VvE? Hoe kun je samenwerken om je complex te verbeteren? En welke rechten en plichten heb je als eigenaar-bewoner?

Om deze en andere vragen te bespreken, nodigen we je graag uit voor een informatiebijeenkomst op maandag 27 juni 2023. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het VvE Netwerk Rotterdam, een onafhankelijk platform voor VvE-bestuurders en actieve leden in Rotterdam. Het VvE Netwerk Rotterdam brengt VvE’s met elkaar in contact en deelt praktische informatie en ervaringen.

De bijeenkomst vindt plaats in de zaal van de Steigerkerk, 1ste Nieuwstraat hof 2 in het centrum van Rotterdam. De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma begint om 20.00 uur. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Je hoeft geen lid te zijn van het VvE Netwerk Rotterdam om deel te nemen. Wel vragen we je om je aan te melden via info@vvenetwerk.nl.

We hopen je te zien op 27 juni!

Met vriendelijke groet, Het bestuur van het VvE Netwerk Rotterdam

Vragen, tips en aanvullingen