Vraag over beheerders

Geplaatst op 23 januari 2022 | Laatste update 25 januari 2022

Een tijd geleden zijn wij aan de slag gegaan met het onderwerp ‘beheerders’. Door de Covid-maatregelen hebben we maar één bijeenkomst kunnen organiseren. Nu de maatregelen weer versoepelen gaan we weer aan de slag met het onderwerp. Binnenkort sturen we een uitnodiging voor een bijeenkomst over de ervaringen van VvE’s met beheerders.

Inmiddels heeft een van de deelnemers van het netwerk een vraag gesteld over beheerders: “In veel gevallen wordt het administratief en het technisch beheer gedaan door dezelfde beheerder. Er zijn beheerders die alleen de administratie doen en beheerders die alleen het technische gedeelte doen. Heeft er iemand ervaring met gescheiden beheer enzo ja, hoe bevalt dat?

Wil je hierop reageren? Dat kan via info@vvenetwerkrotterdam.nl Als je je hebt aangemeld als deelnemers van het netwerk kan het ook via het deelnemersportaal (op het forum).

Tot slot, wij hebben ruim een jaar geleden een korte vragenlijst uitgedaan over beheerders. Heb je die nog niet beantwoord? Je kan hem weer invullen, wij hebben hem weer open gesteld: https://nl.surveymonkey.com/r/Beheerders

Vragen, tips en aanvullingen