Website weer up-to-date

Geplaatst op 11 februari 2024 | Laatste update 11 februari 2024

De website is weer helemaal functioneel. In december hadden we het al aangekondigd: we zouden onderhoud aan de website uitvoeren. Inmiddels zijn we weer up-to-date en dat betekent ook dat je op de website gelijk bij bent met nieuwsberichten en informatie over activiteiten van het Netwerk en die anderen, zoals VvE-010 en gemeente Rotterdam, organiseren voor VvE’s in de stad. 

Maar dit is niet alles: zoals je misschien gemerkt hebt, is de inlogbutton voor het besloten deel niet meer zichtbaar op de website. De afgelopen drie jaar was een mooi, maar ook kostbaar digitaal platform opgebouwd. De onderhoudskosten en de kosten om dit platform draaiende te houden pasten simpelweg niet in de begroting van het Netwerk van 2024. Ook was er een wens om toegankelijker en laagdrempeliger te zijn. We hebben daarom gekozen voor een WhatsApp-community, waar zowel oude themagroepen als het forum een eigen groep hebben. In de aankomende nieuwsbrief van februari ontvang je meer informatie om hieraan deel te nemen. 

Tot slot zal je deze maand een nieuwe nieuwsbrief ontvangen met een nieuw ontwerp. We hebben gewerkt aan een mooi en toegankelijk ontwerp. Iedereen die aangemeld stond bij het netwerk en de oude nieuwsbrief zal deze nieuwe ontvangen. Ben je niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Vul dan ons aanmeldformulier in. 

Vragen, tips en aanvullingen